Links

In mijn werk komt vaak het thema “waar word je blij van” naar boven. Hieronder heb ik links verzameld van sites van mensen waar ik zelf altijd weer blij van word. Gewoon voor wie ze zijn, en van wat ze doen.

Paul Smit – www.waarheid.com
In het nu, gebeurt er wat er gebeurt, is er wat er is. Quite simple eigenlijk. “Nee hoor niks daarvan, je moet controle houden!” roept het ikje in ons. Het ikje dat ieder mens van binnen heeft en je in je zelfkritiek doet geloven, hoe zit het daar dan mee? Ik heb al zo vaak mensen aangegeven om naar Paul te gaan luisteren, of de beleving te ervaren via de film “Alles over Niets” waarbij het zomaar gebeurde dat ik daar figurant in was. Op zijn site vind je waar hij in het land hierover vertelt, met collegae waarvan interviews op diezelfde site te zien zijn. Ik zeg: doen! Hee wie zei dat nou? That’s the question. Word je al een beetje wakker?

 

http://www.mijnspiritualiteit.nl Mijn Spiritualiteit – www.mijnspiritualiteit.nl
Het is op dit forum dat alle lijntjes samenvielen, en ik het ineens begreep. Over bewustzijn, over de “antennes”, integer en warm, dit is het forum wat ik bedoel in de teksten die ik hier op de site geschreven heb. De beheerster ervan zegt soms wel eens “ik geloof dat spirit zelf lid is van dit forum”, en ik denk dat ze gelijk heeft. Margo dank je wel!

 

Omael – www.omael.nl
Annemie, mens van humor, positiviteit en zorg. Zij verhaalt boodschappen via het automatisch schrift, en is een talent met healing. “Energievrouwe” zeg ik wel eens tegen haar, en zo voel ik dat ook. Wat zij voor elkaar krijgt verwondert me iedere keer weer.

 

www.marjaruijterman.nl Marja Ruijterman – www.marjaruijterman.nl
Er zijn coaches en coaches, en een coach zoals Marja ken ik er maar eentje. Da’s genoeg, want met Marja kun je je leven lang vooruit. Je leven lang vooruit, omdat wat en waarin zij coacht, zo samenhangt met wat er in het leven toe doet. Hartverwarmend en uitnodigend, bij haar voel ik altijd een sprankel zonder dat ze nog maar iets gezegd heeft. Ze schrijft ook, altijd met het bekende vallende kwartje. Zoals een tekst over onzekerheden en wat er werkelijk van belang is, zo mooi!

 

www.shamanshome.com Shamans Home – www.shamanshome.com
Sabine, als ik haar wil beschrijven zoals ik haar beleef, en met hoeveel aandacht, liefde, zorg en bescheidenheid zij haar werk als shamanca doet, vallen mijn vingers stil. En dat is precies wat het is dan: stil van binnen. Omdat het contact met de natuur, de dieren, de krachtdieren, de hulp van de ouderlingen zoals ik het meemaakte, mijn kern zo roerden en daardoor er zoveel deuren opengingen. Bij al die mensen waarvan ik merk dat ze de verbinding met de dieren zo voelen kunnen, bij wie het sjamanisme steeds weer op hun pad verschijnt, dan denk ik altijd en alleen aan Sabine. Sabine dank voor alles, en ik mis je, het wordt weer tijd dat we weer op reis gaan. Ik zou eigenlijk wel de hele wereld naar je toe willen sturen.

 

http://www.eugenevangrinsven.nl/ Eugene van Grinsven – www.eugenevangrinsven.nl
Eugene werkt als klassiek homeopaat in o.a. Tilburg. Wat ik zo fijn vind aan Eugene is dat hij goed kan luisteren, met rust luistert, en dan altijd in een paar zinnen samenvat en een handreiking geeft waardoor ik ineens het lichtje zie. Ik weet niet of hij dit weet van zichzelf maar dan bij deze: chapeau Eugene, wat een supereigenschap van jou. Eugene en ik spreken vaak over het zelfgenezend vermogen van het lichaam, en daar komen de mooiste gesprekken uit voort. Dan realiseer ik me altijd weer hoeveel raakvlakken er eigenlijk tussen ons werk is als het gaat om zelfgenezing, en hoe het allemaal met elkaar in verband staat. Voor wie wel eens aan homeopatie gedacht heeft en voor wie er nu voor het eerst aan denkt, voor al die mensen zou ik zeggen ga eens in gesprek met Eugene en kijk wat hij voor je kan doen.

 

www.sieo-tilburg.nl/ Sieo Tilburg – www.sieo-tilburg.nl
Een fijne beurs in Tilburg, tweejaarlijks georganiseerd door Wendy en Sheila. Low budget, en ook in sfeer toegankelijk. Ik kom er graag.

 

Suzanne Swalen – www.wix.com/suzainita/suzanne
Suzanne maakt tekeningen van dieren waar ik helemaal stil van word zo mooi. Toevallig maakt zij ze voor het boek, maar ik zou het wel de wereld willen inslingeren hoe prachtig haar tekeningen zijn, door de eenvoud, de kleur, de insteek die ze kiest. Als basis heeft zij een foto van het dier, en wat zij dan tekent kan ik niet beschrijven, dat kun je alleen ervaren door het te zien.

 

www.stichting-deva.nl Stichting Deva – www.stichting-deva.nl
In Reusel en Leende in het Brabantse organiseert Piet Dierking halfjaarlijks terugkerende beurzen. De beurzen zijn niet al te groot en dus overzichtelijk. Piet zelf geeft mooie readings aan de hand van bloemen, en staat daarmee regelmatig voor de zaal. Ik luister graag naar wat Piet dan te vertellen heeft. Op dezelfde fijne manier organiseert hij zijn beurzen, en daarom ben ik daar, op een uitzondering na, altijd te vinden.