Wat doe ik?

Dit is een mooi gesprek over de rol van gedachten en gevoel:

Wat ik doe als ik voor jou in de grote boekenkast van het leven mag kijken, is luisteren naar mijn intuitie, en je daarbij laten voelen hoe het is in die levensreis even stil te staan, en ineens te weten dat beperkingen niet bestaan. Dat je barst van de mooie eigenschappen, unieke talenten, dat het zo onwijs stromen kan in jezelf als je gaat luisteren naar de stilte.

Ik zou het zo fijn vinden als je zou voelen dat je van je eigen mooie Zijn misschien maar 30% toelaat, terwijl die andere 70% staat te springen om deel te nemen aan jouw bestaan. Alles wat je nodig hebt is er, en het is er nu. En ik weet wel, dat heel veel mensen die dit lezen zullen zeggen dat dit niet waar is, omdat er zoveel problemen zijn. Maar bestaan die problemen wel echt? Of bestaan die, omdat je nog niet de andere kant op durft te kijken? Zou het misschien een prachtige kans kunnen zijn? En waarvoor dan?

Weet dat je kunt kiezen, simpelweg kiezen, voor het mooie mens dat je al bent. En dat voelt voor mij als de hemel op aarde.

Een lieve groet, Iris