Wateraders en aardstralen

Het is algemeen bekend dat over de hele aardbol diverse “netten” aan aardstralen lopen. Die zijn gewoon te meten: met apparatuur of met de wichelroede. Ieder huis heeft dus aardstralen, en daar hoef je niet van te schrikken zo van help ik heb een aardstraal en nou is mijn huis uit balans en heb ik een blijvend probleem.

Aardstralen, wateraders, het is allemaal een natuurlijk iets en daar mogen we natuurlijk mee omgaan. En niet elke lijn is in principe “negatief”.  Het hangt van het type lijn en het type mens en diens lichamelijke conditie af, dus de combi, of je wel of niet op die plek lekker werkt, slaapt, of uitrust op de bank. Bepaalde type straallijnen en vooral kruisingen van lijnen kunnen wel als effect hebben dat je juist op die ene plek nooit rustig zitten kunt (veel verschillende typen energieën tegelijk), of je niet je aandacht bij je boek kunt houden (maar wat dus wel een excellente meditatieplek blijkt te zijn!) Zie het voor jezelf als een ontdekkingstocht in je huis en tuin in relatie tot jezelf in je lijf: waar voel ik me fijn, waar niet, en hoe kan ik gebruik maken van de ruimte op een manier waar ik het meeste plezier aan beleef?

Voor dat ik bij jou thuis kom, vraag ik je om je huis en tuin op schaal op papier te zetten. Vertel me nog maar niet waar je je prettig voelt in huis en waar niet, want ik wil graag eerst alles gaan inmeten. Tijdens het meten loop je met me mee, en zet je per lijn de gemeten punten in de plattegrond. Sommige punten kunnen we gemakkelijk verbinden (de rasterlijnen) en andere niet (zijn solitaire lijnen of vlakken). Als we daar mee klaar zijn, heb je vaak al duidelijkheid in je gevoel waar je prettig huist in je huis en waar dat minder het geval is. Ik kan aan de hand van de ingetekende plattegrond “normaal lijngedrag” van mensen in het huis uitleggen (zie voorbeeld op deze pagina).

Indien gewenst kan ik dit normale lijngedrag spiegelen aan de mensen die in het huis wonen door een korte reading te doen, en dan is het eigenlijk zo klaar als een klontje hoe je zelf je eigen plekje kunt vinden en waarom je doet zoals je doet.

Na het inkleuren van wat de wichelroede aangaf (graag kleurpotloden in huis halen) kun je de meubels intekenen, en kun je gaan kijken of het raadzaam is meubels te wisselen, of een stukje te verplaatsen, of anderszins. En zo is er op een hele simpele manier veel handig te regelen, zonder een hoop poeha of gedoe. En vaak zeggen mensen van oh nou snap ik waarom ik altijd graag in dat hoekje op de bank zit, maar nooit rustig aan de eettafel. Da’s het mooiste natuurlijk, want dan heb je zelf de verbinding met je huis al gevonden, alleen was je je er nog niet zo bewust van.

Nog even dit. Ik heb gezien dat er op internet het weet niet wat wordt aangeboden aan ingewikkeld uitziende dure dingen die pretenderen aardstralen op te heffen en wat al niet meer. Maar ik heb nog nooit gezien dat het werkt, behalve dan dat ik als sensitief mens er alleen maar misselijk van werd. Stralen zijn gewoon stralen, en als we een oplossing vinden door je bank een stukje op te schuiven of je bed om te draaien, dan zijn we er ook. Is er een echt probleem en  kunnen we dat op die manier niet oplossen, dan zijn er bepaalde ontstoorders in de handel die redelijk kunnen helpen. Maar dan nog verwijs ik je door naar diegene die mij het wichelroedelopen geleerd heeft, daar hij geavanceerde dure apparatuur heeft die ik niet heb en dus heel precies kan meten. Dit hele precieze meten  is nodig omdat onstoorders op precies de goede plekken en ook in relatie tot elkaar op de goede plekken dienen te staan.