Reiki, Shamballa, en Psychometriebijeenkomst: “Goed in je vel”

Alles is energie, ook het menselijk lichaam.  Bij een mooie film kun je voelen hoe je lichaam zich ontspant, of misschien wel ontlaadt. Andersom kun je die wisselwerking tussen lichaam en geest ook zien. Bij mensen die veel last hebben van hun maag bijvoorbeeld kan het zijn dat zij het moeilijk vinden om de ervaringen van het leven te “verteren” en dus te verwerken en los te laten.

Vanuit deze verwondering over de samenwerking tussen lichaam en geest, hebben Annemie en ik deze avonden opgestart. Want als je wilt gaan verkennen hoe het is om “lekker in je vel” te zitten, kun je dat mooi doen door het lichamelijke energiestuk (de reiki en shamballa gegeven door Annemie) te combineren met het geestelijke stuk (aan de hand van de boodschap die er via mij dan weer komt).

De introverte mens is minder een mens van woorden maar herkent veel meer in de behandeling van Annemie, waarbij ik dan het verhaal kan vertellen zonder dat je zelf iets hoeft te zeggen. De extraverte mens wil graag het verhaal horen, daarop reageren, maar vergeet nogal eens te luisteren naar het eigen lijf, en dat is ondertussen dan weer Annemie haar werk zonder dat je daar iets voor hoeft te doen.

Dus geeft Annemie de behandeling, en vertel ik de reading, en dat doen we dan tegelijkertijd. Je kunt dan bij jezelf gaan ervaren waar bij jou de ingang tot heling zit. Is dat geestelijk,  zo ja welk thema speelt er dan en klopt dat met de signalen die je lichaam afgeeft? Of ben je een mens van healing van je lijf, waardoor de geestelijke struikelblokken verpulveren en je ze eigenlijk gemakkelijk als zand van je pad af kan blazen?

Ook dit is dus weer bewustzijn… jouw pad van bewustzijn, via lichaam en geest, en via ons kun je daar een handreiking toe krijgen vanuit diezelfde universele energie die wij allemaal zijn.

Maximale groepsgrootte acht mensen, op een middag of avond in overleg, in Tilburg of in Helmond. Meer informatie over het werk van Annemie kun je vinden bij de weblinks op deze website.