Psychometrie-avond “Met je-zelf”

Psychometrie is een mooi woord voor het aan de hand van iemands energie mogen oppakken hoe het met iemand gaat, wat je bezighoudt, wat je wensen zijn, waar je een antwoord op zou willen hebben, en waar dat zou kunnen liggen, zoveel eigenlijk. De mens is divers, de verhalen zijn divers.

Dit kun je in een persoonlijke afspraak doen, maar ook in groepsverband. Ik vraag aan de begeleiderswereld wat ik mag vertellen, zij geven mij het thema en gidsen mij daarin verder. De ene keer vertel ik alleen een verhaal, de andere keer teken ik de dingen ook uit, wel of niet via een tarotkaart, dat wijst zich allemaal vanzelf.

Net zoals mensen, plaatsen en huizen, hebben ook groepen een thema. Het is mooi om te zien wat jullie onderling verbindt, en daar vertel ik graag over. Hoeveel kun je onderling voor elkaar betekenen? Heel veel. Vooral als we ons er bewust van zijn.

Omdat ik geleid wordt in het verhaal, weet ik ook alleen wat ik mag weten. Met andere woorden: privézaken, die zie ik niet. Als ik voel dat ik naar een privéstuk ga, dan wordt ik daarin automatisch begrensd en krijg ik als het ware voor mijn geestesoog een kistje met een slotje daarop te zien. En dan laat ik dat stukje dus ook gewoon zo. Dat is fijn, want samen delen is geweldig, maar er is ook nog zoiets als je eigen route die je loopt en graag alleen wilt lopen, of juist alleen dient te lopen.

heartHet zijn vaak avonden van diepgang, maar zeker ook van humor. De gidsenwereld ziet het lichter en meer in perspectief dan die aardse mens met de aardse bril op, en dat is wat ze vaak willen vertellen.

Maximale groepsgrootte zes mensen, op een middag of een avond in overleg.