Een boek

Als het boek klaar is, zoek ik een sponsor om het boek te kunnen uitgeven en ga ik een stichting oprichten. Want de verhalen komen van de dieren, en gaan terug naar de dieren . De inkomsten van het boek worden besteed aan goede doelen voor dieren, particuliere initiatieven die de boodschap van het dier begrepen hebben.

Dit is een impressie van de inhoudsopgave, allemaal nog niet klaar en gestroomlijnd maar deze dieren en deze thema’s van hun verhalen zijn wel de basis van het boek.

1 Spelen verteld door Teun
2 Vertrouwen verteld door Branco
3 Vergeven verteld door Tijgetje
4 Kwetsbaarheid verteld door Hektor
5 Intensiteit verteld door Odessa
6 Intelligentie verteld door Jago en Giorgio
7
8
9
10
11 Doelgerichtheid verteld door Jitse
12 Samen verteld door Candy, Jamaica en Silver
13 Respect verteld door Maxima
14 Rust verteld door Barry en Frank
15 Sensitiviteit verteld door Kori
16 Bescheidenheid verteld door Mekkertje
17
18 Liefde verteld door Yentle
19
20
21

 

Alle tekeningen zijn gemaakt door Suzanne. Ik vind haar werk supermooi, gemaakt met een knipoog naar de aard van het beestje. Zij werkt ook in opdracht voor mensen die het leuk vinden hun dier in een originele tekenvariant vertaald te zien. Wie interesse heeft in het boek, kan een berichtje sturen via het contactformulier. Een aanmelding verplicht je tot niets; het is immers nog niet bekend wanneer het boek uitgegeven gaat worden en wat het gaat kosten. Als het boek klaar is, ontvang je van mij bericht met nadere informatie. Voor wie een sponsor kan aanbevelen: ook dat hoor ik graag.

En zo doen we het met zijn allen. Prachtig!