Gastenboek

Ik vind het altijd leuk om nog eens iets te horen van de mensen die ik gesproken heb. Over hoe het met je gaat, hoe je het gesprek ervaren hebt, al wat je delen wilt is welkom. Voel je vrij. Naam *


 E-mail


 Website


 Bericht *

* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha
(27)
>

(27) Andre

0


Beste Iris,
Wat fijn dat je de moeite heb genomen mij uit te leggen hoe je werkt.
Sceptisch en nuchter als ik ben maar wel gelovend dat er meer is vond ik t fijn jou uitleg te horen,en niet het riedeltje wat anderen afsteken.
Bedankt alvast hiervoor!
Grt Andre

(26) Marij

0


Lieve Iris
Jij komt meer bij mij,maar vorige week kwam er ineens een reading. Het was zo’n openbaring voor mij.
Er kwam zoveel door dat het mij zogoed geholpen heeft. het was zo fijn.
Ik begrijp nu het meeste veel beter en voel dat ik niet meer alleen ben( jij weet wat ik bedoel)
Ben nu veel rustiger . Je bent een heel warme en lieve vrouw en ben blij dat ik jou heb leren kennen.
Veel liefs Marij

(25) marion

0


Mooie website iris!

(24) Caroline

0


We hebben een mooie avond gehad met elkaar! Iris, bedankt daarvoor!

(23) Louise

0


Mijn naam is Louise en ik heb samen met 2 andere dames de cursus psychometrie bij Iris gevolgd. We zijn 4 keer bij elkaar gekomen op een mooie en inspirerende plek. Na wat theorie zijn we al snel op verschillende manieren aan het werk gegaan: eerst elkaar vertellen over voorwerpen en daarna over voorwerpen van andere personen, die we zelf aan die mensen hadden gevraagd. De laatste keer waren die personen er zelf bij op uitnodiging van ons en m.b.v. bv. tarotkaarten hebben we elkaar boeiende dingen verteld. Ik heb de bijeenkomsten als heel warm en inspirerend ervaren en ik heb mooie mensen leren kennen. Je komt in een warm bad terecht en dat alles onder de bezielende begeleiding van Iris.
Een echte aanrader dus: doen!!

(22) jolanda

0


lieve iris
ik wil je nog bedanken voor alle mooie warme bijeenkomsten van de cursus psychometrie
ik heb er veel van geleerd en nog meer van mogen ontvangen
een aanrader voor iedereen
je bent een warme bijzondere vrouw
ik ben heel blij dat ik je heb mogen leren kennen
liefs en dikke kus jolanda

(21) anita

0


hoi iris je bent vanochtend bij ons geweest, het voelde direct goed geen twijfel mogelijk, het was heel fijn ( ondanks het verdried wat los kwam wat ook weer een opluchting gaf) je wist prescies te vertellen wat er aan de hand was, en waar mijn probleem zit, alles viel op zijn plaats , en ik kan het beter begrijpen nu, , het is nu niet meer zo gaoties in me hoofd meer rust je gaf mij handvaten mee , ben er meteen mee aan de slag gegaan, ben je zo dankbaar hier voor, zo eerlijk en oprecht en lief, zo als jij ben ik er nog niet tegen gekomen het prachtigge is dat het bij jou niet om geld draaid , je bent er voor de mensen , ook voor hen die geen geld hebben. iris nogmaals heel veel dank, eigenlijk meer als dat, ik laat je nog weten hoe het over een tijdje gaat. veel liefs anita.

(20) Agnieszka

0


Onvergetelijke avond heb ik beleefd afgelopen donderdag! Vond het in het begin heel eng, maar je reading was heel mooi en leerzaam voor mij. Ik was heel verbaasd dat je me zo veel kon vertellen, hoe ik ben en hoe ik in elkaar zit. Je hebt echt een bijzondere gave en kan het heel mooi overbrengen! Ook bedankt voor je tips. Ik heb zeer leuke avond gehad, vol positieve spannig.

Groetjes,
Agnieszka

(19) Fanny

0


Lieve Iris,
Omdat ik geen gastenboek zie staan wil ik je via deze weg bedanken voor de mooie avond die we vorige week donderdag beleefd hebben bij Annemie samen met jou.
Ik verwachtte er niet heel veel van omdat ik jou nog nooit ontmoet had en geen idee had hoe jij precies te werk ging.
Ik was vanaf het moment dat je begon verbaasd door je rake aanreikingen die je bij iedereen had.
Was nog verbaasder toen je over mij begon…..precies zoals ik ben! Toen je vertelde dat ik bij jullie hoorde door daar ook te komen staan en je mij “probeerde” voor de leeuwen te gooien kreeg ik het spaans benauwd.
Je gevoel kwam zo goed naar buiten over iedere persoon dat ik perplex stond. Ik vind je steengoed en de samenwerking met Annemie kwam ook goed over.
Zij gaf mij een heerlijk rustig gevoel terwijl jij me aansprak. Tot nu toe ben ik meer bezig met mensen healen en er zijn meer mensen geweest die me gezegd hebben dit werk ook te kunnen maar heb geen idee of ik er een heel verhaal uit zou krijgen wat ook nog van alle kanten klopt zoals bij jou.
Nogmaals mijn bewondering heb je en ik vind je een lieve warme vrouw.

Liefs van Fanny

(18) Claudia van Gestel

0


Ben bij Iris geweest voor een consult . Werd heel hartelijk ontvangen .
En heb er zeker wel iets aan gehad .
Is een aanrader

Liefs Claudia

>