Contactinformatie

Als je informatie wilt, voor het maken van een afspraak of gewoon voor een vraag kun je mij een berichtje sturen via het contactformulier.

De afspraken vinden plaats in de praktijkruimte in Tilburg, uitgezonderd het wichelroedelopen uiteraard want dat is bij jou thuis. Voor een persoonlijke afspraak plan ik altijd twee uur in omdat ik het fijn vind samen de tijd te hebben en niet houd van klokwerkhaastgedoe.

Ik zou je willen vragen om ook de reden van de afspraak te vermelden. Dan kan ik meteen vooraf invoelen wat er mogelijk is. Bijvoorbeeld: soms is een contact met een overledene niet mogelijk of niet de bedoeling. Dan is het prettig dat van te voren te weten.

Hoewel de meeste mensen met een gerichte vraag bij mij komen, kan het zijn dat in de reading er ook een ander type informatie naar voren komt, omdat ik gewoon maar de postbode ben en “van boven” mee wordt gekeken naar wat er van belang zou kunnen zijn. Zo kom ik via een mens wel eens uit bij overleden dieren die in het gezin geleefd hebben, of begin ik met een tekening van een gids van jou en eindig ik met een boodschap van een overleden mama. Ik weet nooit van tevoren wat er komt en ga dus met de stroom mee, en ik denk dat het goed is dit van te voren te vertellen. Vertrouw erop, dat de Bron exact weet wat er voor ons van belang is te horen, voelen, te ervaren en te delen met elkaar. Uiteraard gaan we uit en keren we terug naar de vragen waar je zelf mee kwam, want iedere vraag heeft zijn waarde en het is dus ook de moeite waard om daar bij stil te staan.

In uitzonderlijke gevallen werk ik pro deo, waarbij ik dan wel graag een vergoeding voor de reiskosten ontvang. In deze situaties werk ik alleen voor vragen over kinderen, omdat ik vind dat deze vragen altijd gesteld zouden moeten kunnen worden, ongeacht de plek van geld in je leven.

* indicates required field