Agenda

Op deze pagina vind je informatie over evenementen en/of beurzen waar je mij kunt vinden. Beurzen doe ik vier keer per jaar: in juni en oktober de beurs van Piet Dierking in Reusel, en in maart en september de beurs van Wendy en Barry van SIEO in Tilburg. Door op de titel van de beurs te klikken kom je op de website van de organisator.

Tijdens de beurs mag je een korte geschreven gechannelde boodschap komen halen, en die is gratis.  Dan kun je kiezen: ofwel je neemt dit zo mee, ofwel je vraagt mij een consult aan de hand van de boodschap.

Als je de boodschap gratis meeneemt, dan zou ik je willen vragen je bewust te zijn hoe fijn het is om zomaar spontaan iets te ontvangen. Het te laten ontstaan, om zomaar iemand iets te geven. Dit in aansluiting op het verhaal van de wensballon dat ik met de jaarwisseling schreef, wat te vinden is op mijn blog op facebook. Pay it forward, zonder geld, met warmte, en daar is plenty van.

Bij een consult via de channeling, komt er doorgaans een thema aan de orde wat er op dat moment speelt. Als je wilt kan ik daarover vertellen, en dit thema inzichtelijk maken.

Op beurzen vraag ik niet om contact met overledenen en maak ik geen gidsentekeningen. Daarvoor kunnen we een persoonlijke afspraak maken.

 

Avondbeurs SIEO in Tilburg
Woensdagavond 30 september 2015
Wijkgebouw de Symfonie, Eilenbergstraat 250, 5011 EC Tilburg
Van 18.30 u. tot 22.30 u.